fabrica

Agenda : Tota la creacion occitana
Licéncia Licence Ouverte
Setmana calabraise 2017 - Journée du 06/12

Setmana calabraise 2017 - Journée du 06/12

Secteur : Musique/Danse Audiovisuel Patrimoine
Aire culturelle : Languedoc
Occitan : Moitié-Moitié
Date : 2017-12-06 20:00
2017-12-06 23:59:59
Créateur : Tafanari
CIRDÒC
Mar e Montanha
Reference : Mar e Montanha
Ajouter a mon calendrier +


Arc Nòrd Mediterranèa. " class="fabrica">Coma cada annada, la Setmana Calabraise fa escala al CIRDOC per un rendètz-vos festiu de dialòg entre las culturas d'Occitània, de Catalonha, de las Illas Balearas e de Calàbria. Una jornada per far descobrir als publics de la Mediatèca occitana, lo patrimòni musical e dançat mercés al projècte Arc Nòrd Mediterranèa. 

 

Tota la jornada :

Acuèlh en residéncia del projècte Arc Nòrd Mediterranèa - creacion a l'entorn dels instruments tradicionals de l'Euroregion e de Calàbria que jogan en parelh amb las cabretas e bodegas de nòrd de Mediterranèa. Exposicion de fòtos de Francesco Delia.

20:00 - Presentacion del projècte ANM e concèrt.

Restitucion publica dels primièrs temps del projècte Arc Nòrd Mediterranèa.  

21:00 - Grand Balèti Mesclum ANM

Venètz participar al balèti grand dins la Mediatèca e vos iniciar a las danças tradicionalas de las diferentas regions del projècte Arc Nòrd Mediterranèa : Occitània, Malhòrca, Catalonha e Calàbria.

 

INFORMACIONS PRACTICAS

Informacions e inscripcions a la jornada del 06/12  www.locirdoc.fr 04.67.11.85.10. secretariat@cirdoc.fr Descobrir la programacion complèta de la Setmana Calabraise  Contacte : Tafanari Site : www.tafanari.fr Pagina de contacte : AQUI  


Contactez nous a propos de cette page