fabrica

Basa : Tota la creacion occitana
Licéncia Licence Ouverte
Camille en Bal

Camille en Bal

Domaine d'activité : Groupe / Collectif
Genre : Chanson Bal Trad/Populaire
Secteur : Musique Danse
Aire culturelle : Languedoc
Occitan : Moitié-Moitié
Support : Spectacle vivant
Membres : Camille Simeray : chant, accordéon, percussions
Maud Seguier : flûte traversière, chant, percussions
Morgan Astruc : guitares, percussions
Fait partie de : Collectiu Còp-Sec
Association Ox'Ivent
Ligams




Camille Simeray tòrna a sas amors occitanas per un moment sedusent, cadençat, "emBALant".

Dempuèi mai de 10 ans, es una de las voses incontornablas de la scèna occitana. Fondatriça e cantaire de la Meute Rieuse la vegèrem tanben als costats de Guillaume Lopez, Manu Théron o Xavier Vidal.
Recentament diplomada del DEM de musicas tradicionalas del Conservatòri de Tolosa, la cantaire lengadociana a la personalitat plan afirmada vos prepausa un bal original que posa sas aigas dins lo repertòri dels Paises d'Òc.

Camille canta per vòstres pès, per vòstres còrs BALançats, per vòstras pensadas del ser, vos invita a partatjar sos rencontres, sos moments de gaug e d'emocions.

Originalitat fa, Camille en Bal es un triò ont los cants son femenins, a la votz rocassosa de la menaira s'adjunt la votz enrasigada de Maud Seguier (Fai Deli), tanben flabutista. Continuitat fa, lo guitarrista Morgan Astruc, fisèl complici, mèna amb el dins sa sacassa sas armonias finas e son groove caracteristic.

Entre sabors terrenalas de país de vin, envoladas del Diable, percussions primitivas, acòrds ispanics e votz mescladas, Camille en Bal vos encera lo postam !



Contactez nous a propos de cette page