fabrica

Lo Mag : Tota la creacion occitana
Licéncia Licence Ouverte
Le Diari vous invite à contribuer à son évolution  <br /><br />
<br /><br />

Le Diari vous invite à contribuer à son évolution

Secteur : Presse
Aire culturelle : Languedoc
Date : 2018-01-30
Créateur : Sandra Juan, CIRDÒC
Relation : Lo Diari


Dempuèi sa creacion, lo Diari s’es pas  arrestat de se tornar pensar, per respondre lo mièlhs possible als besonhs de sos lectors, e propausar cada dos meses, de passar en revista l’actualitat culturala occitana. Aqueles darrièrs meses, avèm pogut apreciar una mesa en pagina e un grafisme de la revista papièr tornat pensats, un panèl de rubricas enriquesit per de contenguts documentats escrits per de correspondents novèls e especializats, e que depend tanben sus la coneissença del terren de las nombrosas associacions de la ret IEO OPM que contribuisson.

Lo Diari perseguís son evolucion : un site en refonda de descobrir lèu e d’aquí enlà, una enquèsta de satisfaccion, propausada a totes los publics per fin de melhorar encara, dins lo fons coma dins la forma, aquela veirina de « la cultura en occitan ».

En fin de contribuir a aquela evolucion, esitetz pas a prene qualques minutas (lo tèst foguèt fach, mens de cinc son necessàrias !) per respondre a aquel cort questionari propausat per la còla de redaccion.

Respondre al questionari en linha : https://www.lodiari.com/2018/01/29/questionari-lo-diari/

 


Contactez nous a propos de cette page