fabrica

Agenda : Tota la creacion occitana
Licéncia Licence Ouverte
Festival Les Marteaux de Gellone  - Fabriques de musiques médiévales

Festival Les Marteaux de Gellone - Fabriques de musiques médiévales

Secteur : Musique/Danse
Aire culturelle : Languedoc
Date : 2018-05-20
2018-05-27
Créateur : Centre International de Musiques Médiévales - Du ciel aux marges
Ajouter a mon calendrier +


Per sa segonda edicion, dins lo somptuós site de Sant Guilhèm dau Desèrt, lo festenal foguèt batejat «Les Marteaux de Gellone – Fabrica de musicas medievalas».
I ausiretz d'artistas prestigioses que vos propausaràn : una restitucion e una interpretacion del repertòri occitan pre-trobador amb un acompanhament instrumental variat, un recital d'organetto, la creacion de la cançon de Sancta Fides e del cant gregorian. N'i a per totas las envejas, daissatz-vos temptar !

De mai dels concèrts propausatz, poiretz participar a las jornadas d'estudis organizadas amb de cercaires sus l'òrgue roman, mas tanben descobrir lo primièr salon d'arqueo-luteria qu'avèm mes en plaça. Una vintenat de laütièrs seràn presents per escambiar pendent una taula redonda sus las actualitats de l'arqueo-luteria e esposaràn lors instruments.
Pendent lo festenal, poiretz participar a un talhièr dirigit per Olivier Féraud (sus inscripcion) que propausa de realizar una restitucion de las vièlas a arquet del timpan de Moissac.

 

INFORMACIONS PRACTICAS 

Del 20 al 27 de mai de2018
Sant Guilhèm dau Desèrt (34)
Site del festenal pel detalh de la programacion
Liigam per accedir a la pour accéder à la billetterie



Contactez nous a propos de cette page