X

Jaume Gomila

Estil : Teatre, Jove public

Sector : Teatre

Domeni d'activitat : Difusor, Intervenent

Membre : Sa Xerxa - Fira de Teatre Infantil

i

Jaume Gomila es un doctor, director d'associacion e jornalista malhorquin. En 1989 e aprèp aver obtengut una licéncia de Medecina a l'universitat de Barcelona perseguís son cursus en obtenan un Master en jornalisme e comunicacion (1991-1993).

A la seguida d'aqueste diplòme Jaume Gomila coneisseira mai d'unas experiéncias coma presentator de television dins diferents programes malhorquins, es pendent aqueste periòde qu'animarà d'emissions de santat coma «Per viure millor».

En 2002 e aprèp de nombrosas experiéncias teatralas notadament au sen del «Teatre de Capsingranys» e de la companhiá «Gom Teatre» pren la decision de crear l'associacion «Sa Xerxa» e monta la «Fira de Teatre Infantil i juvenil de les Iles Balears» (FIET) amb per objectiu de promòure los arts scenics produches dins las islas mas tanben de crear un vertadièr espaci de reflexion e d'escambis.

Actualament, Jaume Gomila es president de l'associacion «Sa xerxa de Teatre infantil i juvenil de les isles Balears» e director de la FIET.

 

Coordenadas de l'artista

(0034) 871 706 260

Escrivètz a la Fabrica

<